11 Nisan 2014 Cuma

Seks Cihad’ının 15 yaşındaki rekortmeni

Seks CihadıAzeri Faktxeber.com sitesinin Mısır basınına dayandırdığı habere göre Ayşe, Riyad’a uçmak için geldiği Beyrut havalimanında, çok tartışılan “din” adamı Muhammed Al Arifi’nin fetvasını duyduktan sonra Suriye’ye gitme kararını aldığını anlattı. Genç kadın, “Allah’a daha yakın olmak için Suriye’de savaşan cihatçılarla Cihad Al Nikah’a girmek gerekir” dedi.

Ayşe, 1000’den fazla mücahitle cinsel ilişkiye girdiğini doğruladı. Çoğunlukla Cezayir, Pakistan, Somali, Irak ve Etiyopyalılarla birlikte olduğunu belirtti.

Şu anda hamile olduğunu ve doğacak çocuğun babasının kim olduğunu bilmediğini ifade eden Ayşe, babasının Al Nusra Cephesi liderinin olduğunu düşünüyor.

Terör örgütü liderinin İsrail ziyareti sırasında onu beraberinde götürdüğünü belirten Suudi kadın, terörist elebaşının İsrailli istihbarat subaylarıyla görüştüğünü ve onlardan askeri planlar, silah ve Suriye ordusunun hareketlerine ilişkin casus uydulardan çekilen fotoğraflar aldığını anlattı.

Al Nusra Cephesi, El Kaide, İsrail, Katar ve diğer Batılı ülkelerden oluşan ittifakın Suriye’de galip gelemeyeceğini iddia eden Ayşe, “Umutsuz depresyon “cihatçılar” üzerinde kontrol kurdu, bazıları Suriye Ordusu karşısında yaşadığı korku yüzünden Suriye’den kaçtı” şeklinde konuştu.

Suriye silahlı kuvvetlerinin Galibiyeti’nin yakın olduğunu vurgulayan Ayşe, çok sayıda cihatçıya ait cesetleri çöp yığınında gördüğünü anlattı.

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa