11 Nisan 2014 Cuma

Tetikçi Orhan Övet'in kamera görüntüleri ortaya çıktı

Saldırganla ilgili bomba detayCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Grup Toplantısına gittiği sırada koridorda yumruk atarak saldırıda bulunan Orhan Övet'in TBMM yerleşkesinde dolaşırken çeşitli güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında Övet'in yerleşke içerisinde dolaştığı ve kafeteryaya giderek yemek yediği görülüyor. Ayrıca Öveç'in, kalabalık bir grup içerisinden çıkan bir kişiyle 3 no'lu kapı önünde tokalaştığı ve ayak üstü kısa bir konuşma yaptığı görülüyor.

Hedef Bahçeli miydi?

Vatan'dan Kıvanç El'in haberine göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in Meclis'e MHP Grubun'dan 20 dakika önce gelmesi dikkat çekti, MHP Grubu'nu izlediği de ortaya çıktı.

1-780.jpg

MHP Grubu dağılırken takım elbiseli bir kişi ile sohbet edip el sıkıştığı görülen Övet'in bu kişiyle ne konuştuğu da merak konusu oldu.

Meclis'e geldikten sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de giriş yaptığı koridorda bekleyen ancak kalabalık bir giriş yapan Bahçeli'nin salona geçmesinin ardından grup toplantısını izleyen Orhan Övet daha sonra Halkla İlişkiler Binası'nda yemeğe geçiyor. Övet, burada CHP Grubu'nu beklemeye başlıyor. Övet'in Meclis'e MHP Grubu'nun saatlerinde gelmesi ve grup toplantısını izlemesi nedeniyle "Hedef Bahçeli miydi?" yorumlarına neden oldu.

Bahçeli'ye bir saldırı düzenlemeyen Övet'in Kılıçdaroğlu'nu beklemeye başladığı yorumları da yapılmaya başlandı.

Gürsel Tekin'den 'saldırgan' sorusu

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN Türk'te yayınlanan Karşı Gündemprogramında aslı aydıntaşbaş'a konuk oldu, ilginç iddiaları gündeme getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'te uğradığı yumruklu saldırıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Tekin, "Saldırganın elmadağ Belediye Başkanı ile bağlantısı ne? Cebinde esrar alacak parası olmayan adamın 2 gün önce banka borçlarını kim ödedi?" diye sordu.

Vatan

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa