4 Ocak 2015 Pazar

Yurt genelinde Hava durumu 5-6-7-8-9 ocak 2015 (Meteoroloji)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan meteorolojik değerlendirmeye göre; Türkiye bugün (5 ocak 2015) öğle saatlerinden sonra Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Yağışlar pazar günü öğleden sonra Marmara ile Kıyı Ege'de ve Batı Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Pazartesi günü (5 ocak 2015) Trakya dışında ülke genelinin yağışlı geçecek. Güney Ege'nin ve Akdeniz'in kıyı kesiminde, Güneydoğu Anadolu'da, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar yağacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasında, Türkiye'de gelecek hafta boyunca görülecek çok kuvvetli sağanak yağış, kuvvetli ve yoğun kar yağışları, hava sıcaklıklarındaki aşırı düşüşler, kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek rüzgarların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların, ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları; yayımlanacak meteorolojik hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların takip edilmesi istendi.

5 Ocak, Pazartesi 6 Ocak, Salı7 Ocak, Çarşamba8 Ocak, Perşembe

0 Yorum:

Yorum Gönder

* Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır *

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa